Smash Hits


„25 SMASH RADIO HITS FROM TODAY’S TOP ARTISTS“, står der på coveret af denne dobbelte cd. Opsamlinger er ikke lige min ynglings-ting, men når det nu ikke kan være anderledes, vil jeg gerne give dig et indblik i denne. Som der står med store typer på coveret, skulle disse numre være hits fra radioen, jeg tror det er en sandhed med modifikationer. Dog måske er det rigtigt, hvis der menes „den kristne radio“ i USA!?
Det her skulle helst ikke blive en lang opremsning af navne, men på den anden side vil du vel gerne vide, hvem der er med… så vi tager lige et par stykker: Warren Barfield, Barlowgirl, Jeff Deyo, Natalie Grant, Out Of Eden, Plumb, Jennifer Knapp m.fl.
Nu har jeg hørt de to cd’er et par gange og kan konstatere, at der er en god blanding af både pop, rock og den lidt friskere lovsang. Og til dem, der tænker „Åh nej, endnu et pop-album“ kan jeg sige „Bare rolig“, der er også hårdere ting til Jer!
Samlet set er der flest gode og lækre ting med her. Jeg tror kun, der er fem numre, jeg ikke var så meget til. Heriblandt var Jennifer Knapp med „Undo Me“ og Superchick med „Hero“, men det er smag og behag. Alt i alt er det en meget god samling numre. Flere af navnene vil du være stødt på her i Udfordringen, hvis du jævnligt læser anmeldelserne. Jeg ved ihvertfald, at jeg har anmeldt et par stykker af dem. De fem bedste numre på dobbelt-cd’en må være de fem første numre på dics to: Big Daddy Weave, Out Of Eden, Tree63, Jill Philips og Warren Barfield. Hvis du kan se bort fra den grønne farve på coveret, er denne cd absolut værd at tage hjem til samlingen.