How Loved Abundant Life Ministries


Abundant Life Ministries (ALM) i Bradford, England, har lavet denne nye CD med dejlig inderlig lovsang. Det er 5. CD i rækken, hvor den næste allerede er på vej. Den er optaget live i oktober sidste år med 2000 lovsangere samlet fra hele England og Europa.
Lara Martin begyndte i 1995 som kirkens receptionist, men blev i ’99 lovsangspræst. Sammen med den kreative koordinator Mark Stevens leder hun forsamlingen i de 14 splinternye melodiøse sange, de også selv har skrevet, sammen med ALMs musiske leder Dan Brummitt. Der er en blanding af energiske og mere intime lovsange. Alle tekster reflekterer et ønske om at prise Gud som en nådefuld Herre, der er her for at give os et tæt forhold til Ham.
Mark Stevens kom oprindeligt fra Hillsong i Australia, og det har også øvet indflydelse på Abundant Life Church, siden han kom dertil i november 2000. Det er samme koncept: Frem med den smukke forsangerblondine med det løsthængende hår. Men hun synger nu for fedt, med en intens og pågående stemme med masser af lækker vibrator!
Musisk er det traditionelt opsæt, men med vægt på akustisk guitar, klaver og rytmegruppe.
Altså: Hvis du er til den sædvanlige Hillsong-lovsang, er denne skive lige noget for dig. Søger du derimod efter nybrud i lovsangstraditionen, er denne CD nok for genkendelig – traditionel, uden at blive rutinemæssig. For ”How Loved” er fyldt med dejlige lovsange, som hurtigt vil finde sin plads i din kirke, missionshus eller celle/bibel/vækstgruppe.