Streetbible er på gaden

YFC er klar med ny trendy bibel til unge,
lige til at dele ud til vennerneBibelen behøver ikke være iklædt læder og lynlås. Nu er en helt ny bibel kommet på banen i Danmark. Den er orange, fyldt med billeder. Og så er den for unge.
„Streetbible“ hedder nyeste skud på stammen af bibeludgivelser. En fiks orangesag, som udover Det Ny Testamente indeholder små historier med unge, som fortæller, hvorfor de har valgt at være kristne.
Streetbible er produceret af organisationen Bible for the Nations, som har specialiseret sig i at lave bibeler for særlige målgrupper. Bl.a. står den bag „Bikerbibelen“ for motorcykelfreaks og „Fodboldbibelen“ for fodboldfans.
I Danmark er Youth for Christ (YFC) med til at udgive Streetbible, og landsleder Leif Johansson er spændt på, hvad de unge siger til den.
– Vi møder ca. 10.000 unge om året rundt om på skolerne. Og fra nu af skal alle de unge have tilbuddet om at få en Streetbible. De første bliver uddelt i disse dage, og vi håber selvfølgelig, at de bliver revet væk, siger han.
Den danske udgave indeholder bl.a historien om den dansk/algierske Mufa, der blev holdt fangen af sin far i Algeriet i seks år og alligevel tilgav ham til sidst. Man kan læse om pigen, som blev gravid, men valgte aborten fra og fik barnet. Og man kan læse om ganske almindelige unge, som har valgt at tro på Jesus.
Selv om mange unge får en Streetbible i forbindelse med et YFC-arrangement, håber Leif Johanson, at også ungdomsforeninger og private vil bestille bibelen og dele den ud.
Streetbible kan bestilles hos YFC, og prisen er så snedigt skruet sammen, at prisen er den samme, om man køber én eller tre. Og så kan man jo ligeså godt bestille tre og dele de to andre ud til kammeraterne, siger landslederen.