Fælleskirkelig stand på helsemesse

KØBENHAVN – Arrangørerne af helsemessen Mystikkens Univers forventer 5.000 besøgende på messen i den kommende weekend den 29. – 31. oktober i K.B. Hallen i København.Der bydes på alt spirituelt fra den alternative verden. Men kristne har også denne gang fået adgang til helsemessen oven i købet med den største stand. Den er fælleskirkelig og dækkes af paraplyorganisationen Areopagos, der er en Luthersk-Evangelisk Stiftelse. Selskabet har til formål at videregive evangeliet til religiøst søgende mennesker specielt til buddhister.
På den kristne stand udstiller Det Danske Bibelselskab, Ikon, I Mesterens Lys og Focolare-bevægelsen og andre organisationer. Der foregår hele tiden forskellige ting: forbøn, bøn for syge, samtale om spirituelle emner, bibelsalg, og meget mere. Man kan bl.a. skrive sin egen bøn og fæstne den til et kors, hvorefter der bliver bedt for den, efter messens afslutning.
Derforuden deltager tre kristne foredragsholdere på messen: Gerner Zimino, der har erfaring med helbredelse og dæmonuddrivelse. Peter Madsen præsenterer evangeliet om Jesus Kristus – i tegneserie. Lars Mollerup-Degn taler om Pilgrimsvandring og Labyrinter. Ole Skjerbæk Madsen holder Alle Helgens gudstjeneste søndag.
Sol-