Temadag om stress i Vejle

VEJLE – 20-30 procent af den danske befolkning lider af stress. Og også flere og flere kristne rammes af symptomerne, der normalt forbindes med for meget arbejde.Hos kristne kan stress også skyldes for store forventninger til sig selv, fællesskabet og livet med Gud. Og det kan ende med, at en kristen „brænder ud“ for Guds skyld.
Derfor har Foreningen Agape valgt at sætte fokus på stress og udbrændthed ved den årlige inspirationsdag, som denne gang finder sted lørdag den 6. november i Vejle Missionshus.
Psykolog Ole Rabjerg indleder dagen med et foredrag om stress, hvor der blandt andet skelnes mellem positiv og negativ stress. Senere følges op med endnu et foredrag om, hvordan man undgår stress og håndterer symptomerne, når man rammes af dem.
Senere på dagen vil familieterapeut og kursuskonsulent Steen Palmqvist holde foredrag om at være udbrændt for Guds skyld.
Foruden foredragene benytter foreningen dagen til at afholde sin årlige generalforsamling med diverse beretninger og valg til bestyrelsen.
– ole