Michael W. Smith Healing Rain


Den efterhånden 47-årige Michael W. Smith har haft en imponerende karriere.
Han har udgivet ti bøger, han har modtaget både Dove og Grammy priser, og nu er det attende (18.) album ‘Healing Rain’ på gaden.
Husker vi ikke alle sangen ‘Friends’ – „Friends are friends forever if the Lord’s the lord of them. And a Friend will not say never, because the friendship will not end. Though it’s hard to let you go, Into the Fathers hands we know, That a lifetime’s not too long to live as friends.“ Jeg husker min efterskoletid, hvor de fleste af pigerne kunne sangen udenad og også forsøgte at lære den til os andre.
Jeg har desværre ikke haft adgang til teksterne fra ‘Healing Rain’, men man må formode, at det er Michael W. Smith, der har skrevet de fleste sange selv.
Der er dog mindst én undtagelse. Det er sangen ‘Bridge Over Troubled Water’, der er skrevet af Paul Simon. En lidt halvgammel sag, som jeg undrer mig lidt over er med på denne cd. Det er muligt, der er andre sange med nogle år på bagen.
Når det så kommer til ‘Healing Rain’, må jeg indrømme, at jeg er lidt skuffet. Den lyder, synes jeg, som det meste andet, vi har hørt fra Michael W. Smith, ikke at det så er dårligt, men jeg havde bare håbet på lidt mere fornyelse.
Til afslutning skal jeg sige, at det alligevel er en gedigen gang pop, han præsterer, for han kan sit håndværk, det må man gi’ ham.