Steven Curtis Chapman All Things New


All things New er en samling dejlige sange. Fyldt med liv, kærlighed og varme. Steven Curtis Chapman har udgivet et utal af albums, selv har jeg desværre kun All About Love fra 2003, hvilken jeg forøvrigt også har anmeldt her i Udfordringen.
Lyden vil jeg beskrive som fyldig, rund og ny, men også en smule traditionel. Sangene er virkelig velskrevne (alle af Steven selv), og man kan man mærke, at de kommer fra hjertet. Stevens hjerte kommer blandt andet til udtryk i sangen Treasure Of Jesus, hvor han synger: „And if I can sing, let my songs be full of His Glory. If I can speek, let my words be full of His grace. And if I should live or die, let me be found pursuing this prize, the One that alone satisfies, the treasure of Jesus“.
På Steven’s hjemmeside finder man ud af at han går op i andet end musik. Han og hans hustru har skrevet flere bøger sammen, og de har også startet en forening for familier, der vil eller har adopteret. Selv har de adopteret tre piger fra Kina, – nu har de seks børn ialt.
Men altså, hvis du normalt er til pop, så har du noget af det bedste af slagsen her. Det findes ikke bedre, vil jeg påstå.