Third Day Live Wire


Dette er Third Days syvende cd-udgivelse, der har før været live- stemning på deres udgivelser, det var på offerings cd’erne. Her får du live- stemning fra deres ikke-lovsange.
Med cd’en følger en live-dvd. Selve cd’en består af ti sange, primært fra cd’en Wire. Der er ikke meget live-stemning på selve cd’en; man går aldrig galt i byen med Third Day, det er super godt, men hvis dvd’en ikke fulgte med, kan jeg ikke helt se hvad man skal bruge denne live-udgivelse til, da sangene ligger meget tæt op ad studieudgivelsen Wire, og du ikke engang imellem numrene får den opfattelse, at det drejer sig om liveoptagelser. Det er simpelthen gentagelser af sange, som vi, der kan li’ Third Day, allerede har.
Men så følger der altså en dvd med, som er 13 sange live, med masser af stemning fra Third Day.
De skal dog ikke have skyld for at fyre et fantastisk show af, det er traditionel rock og traditionel live-optræden, super rutineret, og det sidder lige i skabet, man kunne dog godt ønske sig lidt mere no…. Fra et så rutineret band.
Alt i alt vil jeg mene, at denne cd bør være et supplement til dem, som kan li’ Third Day og har deres andre udgivelser. Hvis du ikke er en af dem, så kan du lige så godt købe en af deres studie-cd’er som jeg vil mene er bedre.