Afrikansk dreamteam til Sommerfestival i Arnborg

FamilyCamp i Aalbæk har traditionelt været det sommerstævne, som en række trosmenigheder har sluttet op om. Bag FamilyCamp stod Aalborg MenighedsCenter (AMC), Kristent Center i Herning og Troens Ord i Brande.
Men i år har de to midtjyske kirker valgt at bakke op om organisationen Evangelists Alternativ Sommerfestival 2005 på Vildkildegård ved Arnborg. Derfor bliver der ikke arrangeret FamilyCamp i år, da AMC ikke har ressourcer til at løfte opgaven alene. I stedet arrangere AMC en mindre og mere intern familiecamp, og ellers følger man de to midtjyske kirkers eksempel og bakker op om Evangelists sommerfestival.

Afrika på heden

Den midtjyske sommerfestival bliver med et meget kraftigt afrikansk islæt, da Evangelist har inviteret et rent dreamteam af afrikanske forkyndere, som alle er kendt for at helbrede de syge og demonstrere Guds kraft.
Formiddag og aften kan man således opleve seminarer og mirakelmøder med Teresia Wairimu fra Kenya, med nigerianske Charles Ndifon, med Josephine Mukamazimpaka fra Rwanda, og med endnu en nigerianer, Daniel Ekechuck-wu, som omkom i en bilulykke den 30. november 2001 og opstod igen den 2. december samme år!
Derudover taler stifteren af Evangelist,Christian Hedegaard, og AMC’s seniorpastor, David Hansen, en enkelt gang hver i løbet af festivalen, som i øvrigt finder sted fra den 2.-8. juli.
For børnene er der derudover et specielt program både formiddag og aften.

Workshop om sex

Om eftermiddagen er der hver dag en totimers workshop. Hver dag er med et nyt emne, og her er det danskere, som underviser.
Flemming Berg taler søndag om at opleve Jesus, Lena Løbner og Camilla Holstein underviser om mandagen i, hvordan du vender din skæbne, Else-Marie og Johannes Hansen skal om tirsdagen tale om kærlighed og sex, og endelig skal Torben Sønder-gaard runde workshopdelen af om onsdagen, hvor han vil tale om at helbrede de syge.
Til at rumme de sandsynligvis mange festivalgæster har Evangelist fået fat i et mødetelt med 1500 siddepladser, og campingpladsen har strøm til 280 campingvogne. Derudover er der ekstra plads til telte, ligesom der i begrænset omfang er mulighed for indkvartering på værelser i nabolaget.
Læs mere på hjemmesiden www.evangelist.dk
– jeli