Lær at danse på norsk sommercamp

Den 13. – 17. juli 2005 arrangerer Audun Blokkum for anden gang „Sidestep Sommercamp“ på Skjeberg Folkehøyskole, som ligger 100 km syd for Oslo.
I løbet af campens fire dage undervises der i swing, salsa og argentinsk tango på tre forskellige niveauer. Campen henvender sig til deltagere fra Danmark, Norge og Sverige og markedsføres specielt mod et kristent publikum i alderen 25 – 45 år.
– Jeg ønsker ikke at konkurrere med de etablerede kristne sommerstævner. Dette er først og fremmest et tilbud, hvor man kan lære at danse eller udvikle sine eksisterende dansekundskaber, men det er rettet til et kristent publikum. Og da de fleste af deltagerne er kristne, er det naturligt hver eftermiddag at have en andagt, siger Audun Blokkum.
Alle typer dansere er velkomne på sommercampen – både nybegyndere og erfarne.
– Der er mange, som synes, det er hyggeligt at få nye, kristne venner, og mange sætter pris på, at vi har en alkoholfri linje. Sidste år var vi 55 deltagere, men jeg regner med, at vi bliver mange flere i år, siger arrangøreren.
Læs mere på www.kunnskapshuset.no/sommercamp.htm
– jeli