IM-bibelcamping 17 steder

Indre Mission holder bibelcamping 17 forskellige steder i landet. Kun i Storstrøms Amt må indbyggerne undvære dette åndelige sommertilbud, ligesom indbyggerne i Fyns Amt skal helt til Tullebølle på Langeland for at komme til IM-bibelcamping.
Bibelcampingen på Mørkholt er traditionelt IM’s største. Sideløbende med de tre ugers bibelcamping, som finder sted fra den 2.-22. juli, er der både camping for unge, for unge par og for singler. Det betyder, at Mørkholt i løbet af juli samler flere tusinde åndelige campister i alle aldre. Alene Ung Camp samler op mod 800 personer til sine samlinger, hvilket er tæt på at give pladsproblemer på campingpladsen.
Hvert år må Mørkholt således afvise folk, som ønsker plads i de tre bibelcampinguger i juli. Mørkhlot fungerer i øvrigt som en almindelig campingplads sideløbende med bibelcampingerne.
Udover de tre uger i juli arrangerer IM også Seniorcamping, camping for bedsteforældre og børnebørn, familiecamping og seniorUNOcamping på Mørkholt i sommerperioden.
Læs mere på www.bibelcamp.dk
– jeli