Liv og værdi på Betesda

Teen Challenges landsstævne får i år et tema bygget over nøgleordene „liv“ og „værdi“. Man har endnu ikke lagt sig fast på den endelige formulering – til gengæld ligger det fast, at lederen af det globale Teen Challenge, Don Wilkerson, taler på stævnet.Don Wilkerson er tilsynsførende for Teen Challenge centre og medarbejdere i 77 lande. Han har været med i arbejdet lige siden begyndelsen i slutningen af 1950erne, hvor Teen Challenge blev etableret i Brooklyn af Dons bror, David Wilkerson.
Fra 1987 til 1995 var Don tillige en af flere præster i Times Square Church på Broadway i Manhattan, New York. Kirken voksede i den periode til at have flere end 5000 brugere i løbet af en uge.
Landsstævnet holdes på Teen Challenges rehabiliteringshjem Betesda i Midtjylland, og i lighed med tidligere år er der specielle programmer for børn og unge.
Børnene kan nemlig glæde sig til endnu engang at overvære, hvordan de legendariske Hr. Hansen og Hr. Kokkenborg skal forsøge at få tingene til at fungere i med- og modspil med hinanden.
– Børneprogrammet er en hel fest for sig. Det er virkelig en fornøjelse at overvære, siger sekretær m.m Preben Hansen fra Betesda.
– jeli