Familiefokus på Djursland

Missionsorganisationen Ungdom Med Opgave (UMO) afholder hvert år familielejre. En familielejr er familieferie med tid og muligheder for oplevelser, fællesskab og samvær.Lejrene har masser af inspirerende undervisning, lovsang og små gruppesamlinger. Der er også tid til bare at være en familie og måske tage en udflugt til stranden.
I år holder UMO to familielejre i Danmark. På Sjellebro i Djursland i uge 27 og på Djurslands Efterskole ved Fjellerup i uge 28. Begge lejre ligger i naturskønne områder, og begge lejre har begrænset med pladser: Der er plads til 175 deltagere på Sjellebrolejren og til 400 deltagere i Fjellerup.
På Sjellebro er gæstetalerne Chris og Brian Clarke fra England. De arbejder til hverdag med projektet Saltmine i Bulgarien. Tidligere har de været 10 år i UMO – blandt andet i Amsterdam, og deres arbejde har altid været præget af et stort hjerte for ægteskaber, familier, relationer og mission. De har været gift i 30 år og har to voksne sønner.
I Fjellerup taler Susan og David Cole fra New Zealand. De har seks børn i alderen 7-23 år og har tidligere ledet UMO’s arbejde i Sydøstasien og Australien. Sammen har de undervist og rådgivet familier på skoler og lejre i over 20 år.
Læs mere på www.umo.dk
– jeli