Oase går i fædrenes spor

Med temaet „I fædrenes spor“ sætter Dansk Oase med stævnerne Sommer-Oase og Oaselejr Sjællands Familielejr fokus på de tidlige kirkefædre og deres liv.
Hvad var det for en længsel, der drev Augustin i hans søgen efter det guddommelige, og hvordan fandt han Gud? Hvorfor og hvordan kæmpede Irenæus for sand kristendom, og hvordan gik det Patrick i hans fangenskab og mission i Irland?
Det bliver en spændende rejse tilbage til den første kirkes tro og kamp.
Under det fælles tema vil der være tilbud, som knytter sig til forskellige aldre – lige fra de mindste poder til deres bedsteforældre. Desuden er der også forskellige typer aktiviteter. På SommerOase skal der nemlig være plads og tid til hvile og fordybelse, kraft og fornyelse, fællesskab og sjov samt fest og begejstring.
Som tidligere holdes SommerOase i år på Dansk Oases efterskole, Rudehøj, ved Odder.

Åbent hus om tirsdagen

Tirsdag den 12. juli er der mulighed for at invitere familie og venner og andre interesserede på besøg på SommerOase. Gæster deltager gratis denne dag og kan frit deltage i alle aktiviteter for alle aldre.
Alle er velkomne uanset om de har relationer til andre på konferencen eller ej. Henvendelse i informationen ved ankomst er dog nødvendig.

Speeddating, swingdans og tidebønner

På SommerOase kan du møde en række spændende talere fra ind- og udland. Blandt andre Pauline Skeates, Paul Anderson, Hans Johanson, Keld Dahlmann, Morten Munch, Anne Mie Skak Johanson og Anders Michael Hansen.
Derudover gentager SommerOase en række aktiviteter fra andre år: MiniOase, BørneOase, RockSolid, BaseCamp, SeniorOase og DybereLiv.
Der er også mulighed for rådgivningssamtaler, forbøn, tidebønner, Swingdans, Speeddating og meget mere.
På standområderne kan du få information fra en række spændende organisationer eller du kan shoppe i bogsalget eller en af de andre stande.
I Caféerne om aftenen er der rig mulighed for at møde nye mennesker, ligesom der bliver live musik med en række forskellige danske bands.
Læs mere på hjemmesiden www.sommeroase.dk.
– jeli