Til gavn for udsatte børn

Gennem Leve Børnenes volontørprogram, Impact, er otte unge på vej til Indien og Honduras til arbejde blandt udsatte børn.
Fra venstre – Lone Lysdal Nielsen, Kjellerup, og Marie Nebel, Ans, skal til New Creation Fellowship-projektet i Indien og undervise i engelsk og håndarbejde. Simon Andersen fra Bjerringbro skal arbejde med byggeri af et børnehjem i Honduras. Hanna Hauge Jørgensen, Ikast, Mie Grube Pedersen, Ishøj, og Anna Kristine Sass fra Vipperød skal alle arbejde på børnehjemmet Emmanuel i Honduras. Rene Vibe Jensen fra Frederiksberg skal fungere som alt-mulig-mand på børnehjemmet Renacer i Honduras. Endelig skal Karina Borcher Andersen, der ikke er med på billedet, i praktik som socialrådgiver på et børnehjem i Honduras.
Udrejsen blev den 6. februar markeret ved en gudstjeneste i Tyrstrup kirke i Christiansfeld.
– ole