Ny gospelfestival i Skjern

SKJERN – Flere og flere steder i landet arrangeres der gospelfestivaller med stor succes. Den seneste af slagsen løber af stabelen i Skjern fra den 1.-3. april.

Claes Wagener

Initiativet kommer fra to medlemmer af byens gospelkor Joy, og de håber at kunne samle folk fra store dele af Vestjylland til arrangementet. Og det henvender sig ikke kun til unge, også mere modne sangere er velkomne, fastslår de.
Med på Skjern Gospelfestival er den erfarne gospelinstruktør Claes Wegener, som de senere år har demonstreret, at han i løbet af en weekend kan forvandle en flok sangglade danskere til et swingende gospelkor i løbet af en weekend. Han får hjælp af sangeren Miriam Jul Rasmussen, som er solist ved den afsluttende koncert søndag eftermiddag i Skjern Kulturcenter.
– ole