Påskelejr i vandrestøvler

Børne- og Ungdoms Oases påskelejr sætter fokus på at vandre med GudODDER – Selv om Børne- og Ungdoms Oases (BUO) påskelejr finder sted på Rudehøj Efterskole, er der grund til at pakke vandrestøvlerne, oplyser arrangørerne.
Påskelejren bliver nemlig én lang rejse med Gud, og det indebærer bjerge, der skal bestiges undervejs.
Temaet for lejren er Hjemve og Vandrestøvler, og det forklarer BUO’s ungdomskonsulent David Mortensen sådan:
– På samme måde, som når vi er på rejse rundt i verden, indebærer rejsen med Gud også en spænding mellem trygheden ved ham og ærefrygten for mødet med den levende Guds kald ”Adam , hvor er du?”. Nogle gange kommer vi på afveje og får hjemve og længes tilbage til fælleskabet med Ham, som døde på korset og ændrede historien…
Undervisere og forkyndere på lejren er Dorthe og Peter Stieper fra Værløse, som gennem forkyndelse og undervisning vil fortælle om de forhindringer og oplevelser, man kan møde undervejs, når man vandrer livet med Gud.

Talentshow

Lejren byder også på mere afslappende sysler, blandt andet det legendariske talentshow, hvor deltagere med en musiker, standupper eller bare en stribe vittigheder i maven kan få afløb for det hele på scenen.
Desuden er der naturligvis bøn, sport og masser af lovsang, som i år ledes af Stainless-forsangeren Christian Smalbro fra Århus.
BUO’s påskelejr henvender sig til unge mellem 15 og 25 og finder sted på Rudehøj Efterskole i Odder fra den 23.-26. marts.
– ole