Attention genopstår igen

Det svenske energi-orkester Attention giver koncert i Hillerød den 9. aprilHILLERØD – Er der virkelig stadig nogen, der gider høre på os? Sådan lød reaktionen fra forsanger Robert Eriksson, da arrangørerne af Glow Festival bad det svenske band Attention om at forene sig igen.

Attention-guitarist Jon Peterson delte pænt ud af svensker-tråden ved Glow Festival sidste år

Attention gik hver til sit i 2002, men sagde alligevel ja til den danske opfordring. For der er noget særligt med Attention og Danmark.
– Danskerne er mere frie end svenskerne. Jeg var overrasket over al den sang og dans fra publikum, sagde Robert Eriksson efter koncerten i august.
Men det er svært at stå stille til Attention. Selv om de fleste af gutterne nu fører en mere afdæmpet tilværelse i lovsangsbandet FOLK, kan de stadig få fødderne til at snurre, når de går på scenen.

Genhør med 90’erne

Og det kan danskerne snart opleve igen, når Attention endnu engang slår pjalterne sammen og rejser over Sundet.
Denne gang er det Nordsjælland, der lægger scene til. Attention spiller nemlig på Byskolen i Hillerød lørdag den 9. april, og det bliver med garanti til et genhør med alle de gode gamle numre fra 90’erne.
Også denne gang har Glow-folkene en finger med i spillet. Denne gang arrangeres koncerten i samarbejde med Hillerød IMU.