Detour 180


Det er lang tid siden jeg er blevet så positivt overrasket over et band, som jeg aldrig har hørt om før, men så skete det endelig.
Detour 180 kommer fra New Zealand, så det har været en lang vej for dem at komme til DK, de bliver udgivet på det samme selskab som udgiver Parachute Band, som måske er kendt af nogle, det er lovsangsbandet og også navnet på en stor kristen festival i New Zealand (Parachute Festival).
Detour 180 er glad moderne rock, det er ikke fordi det er nyskabende, men det er jo også lidt svært, når den dybe tallerken er opfundet et par gange.
Det svinger rigtig godt, nogle fede melodier en sprød vokal og en lækker produktion gør, at man sidder med en helstøbt cd i hånden.
Det er sange som meget nemt sætter sig fast i øregangene, og længe efter man har slukket musikken genlyder hjernens tomhed af fede melodier og omkvæd.
De har potentialet til at drive det vidt, og jeg håber for dem, at de får et gennembrud i USA, hvor der er et marked som gør, at man kan leve af det.
Der er 10 numre på cden, og nok kun ét som jeg godt kunne undvære, resten er lækker melodiøs radiorock og de obligatoriske ballader ind imellem.
Jeg håber, at denne anmeldelse har vakt din nysgerrighed, for denne cd fortjener at blive hørt af flere end mig……