„Det Måltrettede Liv“ købes af en million hver måned

De i tidligere numre af Udfordringen omtalte bøger „Da Vinci Mysteriet“ og „Det Målrettede Liv“ (eng. Purpose Driven Life) har begge ligget flere end 100 uger på New York Times bestsellerliste.
Præst Rick Warrens bog om målrettet liv har ligget på listen i 120 uger og ligger i øjeblikket nummer et i sin kategori. Dan Browns konspirationskrimi om Maria Magdalenes og Jesu fælles efterkommere har ligget på listen i 111 uger og er aktuelt nummer tre på listen over skønlitteratur i hård indbinding.
Ifølge hjemmesiden purposedriven.com bliver der hver måned solgt en million nye eksemplarer af „Det Målrettede Liv“, og den har pt. solgt i omkring 25 millioner eksemplarer.
I Danmark er man lige nu i gang med den første nationale „Målrettet Liv“-kampagne, som tager udgangspunkt i Warrens bog. Allerede nu kan kirker melde sig til næste nationale kampagne, som finder sted fra den 5. marts til den 16. april 2006. Tilmelding skal ske seneste den 15. oktober.
Inden da er der mulighed for at få inspiration fra Rick Warren selv, idet han er hovedtaler ved alle tiders første europæiske „Purpose Driven Church“-konference. Konferencen finder sted i Nottingham i England i dagene den 19. – 21. juli 2005.
– jeli