Afrika til Arnborg

Flere end 400 personer fra Danmark og udlandet har i skrivende stund reserveret plads til telt eller campingvogn på organisationen Evangelists Alternativ Sommerfestival på Vildkildegård i Arnborg.

Christian Hedegaard indbyder til alternativ sommerfestival

Evangelist omtaler selv festivalen med ordene „Afrika på heden“, da fire af festivalens talere er afrikanske: Nigerianske Charles Ndifon og Daniel Ekechukwu, kenyanske Teresia Wairimu, og Josephine Muka-mazimpaka fra Rwanda.
Alle fire er kendt for at gøre mirakler. For dem er helbredelser af aids-syge ikke noget usædvanligt, og flere af dem har opvakt døde i Jesu navn.

For de desperate…

Evangelist oplyser, at festivalen først og fremmest er rettet mod mennesker, som desperat har brug for Guds Kraft. De afrikanske gæster taler på såkaldte mirakelmøder hver aften kl. 19.30, hvor der sættes fokus på Guds nærvær.
Idéen om en festival i Arnborg opstod allerede da grundlæggeren af Evangelist, Christian Hedegaard, første gang kørte ind på gårdspladsen ved Vildkildegård (et af Evangelists rehabiliteringscentre).
– Jeg så i et syn et kæmpestort telt fyldt af mennesker stå på marken ved siden af. På det tidspunkt vidste jeg ikke engang, at den mark hørte med til Vildkildegårds grund, fortæller Christian Hedegaard.
Det er næsten tre år siden, Christian Hedegaard så synet, som danner baggrund for begivenheden:
– Vi har store forventninger til festivalen og glæder os til at se, hvad Gud kommer til at gøre iblandt os, siger han.
Til at rumme de mange gæster har Evangelist fået fat i et telt med 1500 siddepladser.

Se interview med Teresia næste uge.