Frugt til baptister

Bliv i Kristus og bær frugt! Sådan lyder temaet for Baptistkirkens missionsstævne, som afholdes i Mariager i dagene 10. til 16. juli.Stævnet bliver med et bredt udbud til mange forskellige folkeslag og til alle aldersgrupper.
Igen i år satser Baptistkirken nemlig på at integrere de mange nydanskere, som kommer til landet. Sidste år blev der gjort en stor indsats for at få nogle af disse med til missionsstævnet, og det viste sig, at behovet var dér, idet hver tiende deltager var med udenlandsk baggrund.
Det gav stævnet ekstra kulør og dybde, og i år forsøges dette gentaget. Blandt talerne er der også flere udlændinge, blandt andre Paul Montecute, som er leder af BWAid, Baptisternes Verdensalliances Nødhjælpsarbejde.

Rundtur i klosterkirke

For børnene kommer stævnet til at dreje sig meget om frugter, og både før og under stævnet er der mulighed for at deltage i et rekordforsøg om Danmarks største frugtskål. Frugtskålen bliver afsløret ved en familiesamling torsdag formiddag.
For de voksne bliver formiddagene reserveret til undervisning ved Peter Søndergård, Keld Dahlmann og Anders Michael Hansen, der alle i Århus Valgmenighed har arbejdet med temaet: „Relationer og processer i kristenlivet“.
Torsdag formiddag bliver dog reserveret til et mere fysisk udtryk for efterfølgelse, idet der bliver en tre timer lang pilgrimsvandring, ledet af Elisabeth Lidell. Man kan dog også vælge en kortere naturvandring, eller en rundvisning i Mariager Klosterkirke.

Gospelworkshop

Sommerens missionsstævne giver igen i år mulighed for at synge gospel. Hver formiddag vil der være gospelworkshop med Ken Anderson fra USA, der skal resultere i en koncert i stævnecaféen fredag aften.