Danskere på Skandinaviens største festival

Torsdag d. 7. juli går danske Campsite på scenen i den norske Skjærgård. Anledningen er den største kristne musikfestival i Skandinavien, Skjærgårds Music & Mission Festival 2005. Arrangørerne forventer op mod 20.000 gæster.Ud over danske Campsite lægger Skjærgården scene til et par legender indenfor kristen musik: rocklegenden Larry Norman, blueslegenden Darell Mansfield og svenske Jerusalem.
I forhold til legenderne er både solisten Paul Colman, lovsangsgruppen Delirious? og keltiske IONA relativt nye navne. Men dem kan man også opleve på den norske festival.
Og så er festivallen også ved at være sidste chance for at høre OC Supertones, som har meldt ud, at det nu er slut med gruppen. Det forlyder, at de nu kun mangler en USA-turné og udgivelsen af et best of-album, før gruppen „siger op“.
Skjærgårds festivallen oplyser, at festivallen også i år får et rekordår. Festivalchef Jarle Storebø fortæller, at de sidste år solgte 18.600 billetter. Men han regner med, at de når 20.000 billetter til dette års musikfestival.