Englene følger ham

Canadisk præst gik ned med flaget, da hans kone døde af kræft. Men nogle år senere begyndte han at opleve usædvanlige og mirakuløse fænomener, når han prædikede i Indonesien.
I weekenden taler han i Underværket i Randers.Darrel Stott var helt nede og dykke, da hans første kone for over 25 år siden døde af kræft – selv om han bad for hendes helbredelse.

På dette billede har vi oplyst baggrunden bag Darrel Stott, hvorved utallige lysfænomener dukker op på billedet

– Jeg var hendes fuldtidssygeplejer og troede på Gud, men jeg så hende dø for mine øjne. Jeg tabte mig over 27 kg bare ved at tage mig af hende i det nordlige Canada. Jeg gjorde mit bedste for at hjælpe hende og for at tro på et mirakel, men til sidst så det ud til, at enten havde jeg ikke nok tro, eller også svigtede Gud mig…
Efter hendes død var jeg følelsesmæssigt og åndeligt nedbrudt, fortæller han.

Ny start med Gud

Darrel Stott var pastor i 27 år i Canada og USA. I 1994 indså han, at han var fuldstændig brændt ud og tæt på at forlade præstetjenesten.
Men da han besøgte Toronto Airport Christian Fellowship i Canada, følte han, at Gud rørte ham og gav ham en ny salvelse af Helligånden. Den store TACF-kirke i Toronto har i 12 år været center for en meget stor vækkelse, som hundredtusinder har opsøgt. (bl.a. via Udfordringens læserrejser.)

Ud i al verden

I 1997 trak Darrel sig tilbage fra sin kirke og begyndte sin fuldtids verdensomspændende rejsetjeneste. (Compassion Outreach Ministries).
Og der sker mirakler, viser sig engle og andre usædvanlige fænomener, hvor Darrel prædiker om Guds storhed og Jesu herlighed. Darrel har talt og bedt for mennesker i Japan, Sri Lanka, Filippinerne, Australien, Mexico, Malaysia, Rusland, Canada, Ukraine, Irland, England og Indonesien.

Vækkelse i Indonesien

Specielt Indonesien har hans hjerte. Her i et af verdens mest muslimske lande er der opstået en omfattende åndelig fornyelse.
Darrel siger selv, at han ikke tager til Indonesien for at tjene som missionær, men for selv at blive fyldt mere af Guds ånd, fordi Helligånden er så kraftigt tilstede netop nu.
Darrel arbejder dog også selv hårdt. Han har f.eks. været meget involveret i at hjælpe ofre for tsunamien sammen med det kristne mindretal i Indonesien. Han har også skrevet en bog om „The Indonesian Revival“.

Et nærbillede af en engleoplevelse i Jakarta i 2004
Hjælp til de sårede

På grund af sine egne erfaringer taler han især til de modløse eller de, som er ødelagt af synd. Specielt har han hjulpet i hundredvis, som har været udsat for overgreb eller voldtægt eller lider under seksuelle traumer.
Han tilstræber at skabe en atmosfære på sine møder, „som Helligånden og englene nyder“, som han udtrykker det.
– Når folk overgiver sig til Helligånden, begynder Guds herlighed at manifestere sig. Folk bliver overvældet af Guds fred og kærlighed. Fysiske og følelsesmæssige mirakler begynder at ske, fortæller Henrik Holm fra kirken Cornerstone, som har inviteret canadieren.
– Formålet er at fortælle alle mennesker i verden, at Jesus Kristus elsker dem og har betalt prisen, så de kan få tilgivelse for deres synder. Jesus betalte prisen ved sin død på korset, så han nu kan komme og helbrede hver persons sygdom, frelse dem fra deres synd og fylde dem med sin Helligånd og umådelig glæde.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Kræftsyg dreng så engle

Den 9-årige Daniel sagde, at englene legede med ham. Han blev helbredt for kræft i hjernen

Darrel Stott fortæller fra de seneste møder:
– I sidste uge var jeg på Flores Island tæt ved Timor i et fjerntliggende område. Ved det andet møde sad ni-årige Daniel nede bagved med smerter fra kræft i hjernen. Men han grinede det meste af mødet. Bagefter fortalte han, at engle var kommet hen til ham og var begyndt at lege med ham.
Til sidst kom han frem til forreste række og holdt sig på maven, mens han grinede helt ustyrligt. Jeg spurgte ham, hvad der skete, og han fortalte, at englene blev ved at lege med ham og få ham til at grine. Tre af dem var ca. 2,10 m høje med vinger og lyst hår. Men en af dem var meget høj. Den høje kom hen og tog de tre andre i hånden, og de lagde hænderne på hans hoved, og al smerte og ubehag forlod hans hoved.
Han sagde: ”Papa Darrel, jeg er ikke bange mere, mit hoved vil blive i orden nu!”
Ved hvert møde efter det blev han ved at se og kommunikere med englene.
Engle-åbenbaringer er ikke usædvanlige på Darrel Stotts møder. I januar 2004 begyndte disse engleagtige skikkelser og fænomener også at optræde på billeder, som folk tog på møderne med deres kameraer eller billed-mobiltelefoner.
Darrel slår dog fast:
– Vores vigtigste fokus bør altid være på personen Jesus.
Vi opmuntrer mennesker til at se og forvente manifestationer af Guds herlighed, fordi det vil opbygge deres tro på, at Bibelen er Guds ord, og Jesus er levende og tilstede. Men vi erstatter ikke Bibelen eller Jesus med manifestationer.
Men i dag sker der noget i verden på en suveræn måde. Det ser ud som en ny, storartet dag for kirken!
Hvorfor er det, at vi i dag ser flere helbredt for kræft, end vi ser ben vokse ud? Fordi det er en ny dag!
– Efter min kone døde af kræft, undgik jeg at bede for kræft i de næste 25 år. Men nu elsker jeg at bede for kræft. Hvorfor? Fordi vi nu ser så mange leve i stedet for at dø.
Darrel Stott fortæller, at Gud ofte i åbenbaringer viser ham øer eller byer, som han skal tage til.
Og i weekenden og de første dage i næste uge er han altså i Randers.


Artiklen fortsætter efter annoncen: