Israels ambassadør taler i Sarons Dal

NORGE: Det store skandinaviske sommerstævne i Sarons Dal den 7.-17. juli forsøger også i år at blive et regulært familiestævne med skræddersyede tilbud til alle aldersgrupper.

Glimt fra badeanlægget i Sarons Dal

For missionsbevidste unge er der mulighed for at deltage i den såkaldte Jesus to the Nations-festival i dagene forud for åbningen af det egentlige sommerstævne lørdag den 9. juni. Jesus to the Nations begynder den 7. juli og slutter den 10. juli.
For børn og teenagere er der i alt fire „planeter“, som man kan opholde sig på i løbet af stævnet: Youth Planet, Kids Planet, Børneplaneten og Miniplaneten. Tilbuddet til disse aldersgrupper indeholder så forskellige ting som vandskiløb, riverrafting, udflugter, møder og fællesskab af forskellig slags. Når der ikke er aktiviteter på de forskellige „planeter“, så har børnene og de unge mulighed for at være sammen med deres øvrige familie.
Israelsk ambassadør taler
Selve sommerstævnet byder i år på en talerliste med både nye og velkendte Sarons Dal-navne. Israels ambassadør i Norge, Liora Herzl, kommer sammen med palæstinensernes ambassadør, Omar Kitmitto. Sidstnævnte er efterhånden ved at være et kendt ansigt i Sarons Dal, da han har besøgt stedet talrige gange.
En anden udenlandsk taler på stævnet bliver den tidligere elev ved Bibel- og Misjonsskolen i Sarons Dal biskop Eliudi Issangya fra Tanzania. Han har etableret Afrikas svar på Sarons Dal og mødte i den anledning Norges kronprins Håkon sidste år.