Kærlighedskirke har plads til 300

De sidste to somre har den iranske kirke Mohabat (Kærlighedens Kirke) afholdt såkaldte missionskonferencer, hvor man har inviteret primært farsitalende nydanskere fra hele landet til en uges sommerstævne, hvor der har været informationer om den kristne tro.

Pastor i Mohabat, Massoud Fouroozandeh, forventer flere end 200 deltagere på sommerens missionskonference

Baggrunden for dette initiativ er, at mange flygtninge og ny-
danskere er nysgerrige efter at finde ud af, hvad de kristne tror på. En del kommer også fra lande, hvor de aldrig har haft frihed til eller mulighed for at læse i Bibelen eller deltage i et kristent arrangement. Den mulighed har de nu her i Danmark.
Sidste år deltog omkring 200 personer i missionskonferencen, og i år har Mohabat booket en stor efterskole på Sydfyn, så der er plads til i alt 300 deltagere. Konferencen finder sted den 26. juni – 1. juli, og der vil hele ugen igennem være simultantolkning til dansk – ellers foregår alt på farsi.
Om onsdagen er der sædvanen tro åbent hus – kaldet international dag – hvor alle interesserede fra danske kirker har mulighed for at komme og være med hele dagen. Denne dag tolkes alt direkte fra talerstolen. Ønsker man at deltage i den internationale dag, er det nødvendigt at tilmelde sig – evt. på mohabat.net