Skandinavisk børne-tv:
Polarøen er cool

En flok glad børn, der bor på en ø langt mod nord, fortæller om Jesus til børn i hele Skandinavien. Der er koldt på Polarøen, men det gør ikke noget, når man oversætter det til det engelske slangudtryk cool, som betyder spændende, sejt og helt igennem dejligt.
Indbyggerne på den lille ø, der er dækket med sne og is, får hver uge besøg af en hemmelig agent, som fortæller dem noget nyt fra bibelen. Og det er dét, der er noget særligt!
Producenten af Polarøen, det svenske tv-selskab TV-Inter, har sat sig det klare mål at komme ud til de skandinaviske børn med kristne værdier. Således bygger hvert afsnit på et bibelord, der belyses fra forskellige sider i programmet.
– Det er vigtigt, at børn også får del i vort kristne grundsyn på en medlevende og tiltalende måde, siger TV-Inters Arne Winerdal. Polarøen bliver dermed en positiv modkraft til den enorme strøm af børne-tv, hvor tro og værdier ikke har samme tydelige rolle.
Ud over Polarøen sender God Channel børneprogrammerne Johansson’s Bakery, Lenas Peplon og the Knock Knock Show.

GOD Channel hver onsdag kl. 17.00