Vind en rejse for 2 til Egypten

Alle NYE abonnenter – og alle, der skaffer en ny abonnent – deltager i lodtrækningen om en stor rejse til Egypten med Udfordringen og Unitas RejserOplev alle Egyptens herligheder, se pyramiderne, sejl krydstogt på Nilen. Se de kristnes losseplads-kirke i Cairo. Besøg Sat-7s studier, oplev den koptiske kirke med en god rejseleder.

Skal du til Egypten med Udfordringen?

Udfordringen arrangerer en rejse på ni dage i det klassiske Egypten den 9.-17. februar 2006 med Henrik og Nete Ertner Rasmussen som rejseledere.
De har tidligere boet i Cairo, udsendt af Danmission. Henrik er nu generalsekretær for Dansk Europamission.

Rejsen inkluderer: Pyramiderne. Cairos pulserende storbyliv. Den gamle bydel. Memphis. Sakkara. Kongernes Dal med Tut Ankh-Amons grav. Sfinkserne. Dronning Hatsepsuts. Horustemplet. Aswan. Tre dages afslappende krydstogt på Nilen. Nattog til Cairo. Det egyptiske Museum.
Desuden byder turen på en række attraktioner med særlig interesse for kristne. Den koptiske skraldeby. Sat-7 studierne. Steder, hvor turisterne normalt ikke kommer.

Rejselederne Nete og Henrik Ertner Rasmussen er tidl. missionær i Egypten for Danmission, generalsekretær for dansk Europamission. Taler arabisk og har et indgående kendskab til Egypten.

Værdi pr. person: kr. 9.475,-

Vi trækker også lod om en rejse for to personer blandt alle nye læsere.
Opret et nyt abonnement og deltag i konkurrencen.
Vinderne offentliggøres den 20. oktober 2005!

Du kan også allerede nu bestille plads på turen, hvis du ikke deltager i konkurrencen. Send en mail til Unitas: rejser@unitas.dk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Læs mere om konkurrencen:
– Artikel: Oplev Egypten med Udfordringen
– Program