Jesus i skyerne?

Engelsk designer blev inspireret af mærkelig sky-formationDa den grafiske designer Carl Tidy fra CPO i Worthing, West Sussex, England, før sommeren skulle finde et motiv til en sommerplakat for kirkerne, gik han udenfor sit kontor for at få lidt frisk luft – og ny inspiration.
Og det fik han!
Oppe på himlen så han en mærkværdig skyformation.
Han skyndte sig at optage formationen på film, og billedet blev trykt i The Sun, Daily Mail og andre store engelske aviser. Ja, det blev endda omtalt i TV, fordi det i den grad ligner billedet af Jesus på korset. Armene er strakt ud og fødderne sidder overkors, som de gjorde på korset, hvor de var naglet fast. Hovedet er let foroverbøjet.
– Det er fantastisk at det skulle ske for mig, netop som jeg ledte efter et billede til sommerkampagnen. Billedet er ikke blevet behandlet eller digitalt behandlet overhovedet; plakaten viser nøjagtig, hvad jeg så“, siger Carl Tidy.
Carl Tidy har dog tilføjet billedet en rammende tekst: „Someone up there likes you!“ (En deroppe kan li’ dig.)
Henri.