Album og cd med Simon Mathew

Over 400 mennesker trykkede den af til et kæmpe releaseparty på in-stedet Lille Vega i København, da Simon Mathew præsenterede sit første album ved en koncert Det var en drøm, der gik i opfyldelse for Simon Mathew, da hans debutalbum kom på gaden forrige mandag.Simon og band gav den fuld skrue på in-stedet Lille Vega i København foran 400 publikummer. De tiljublende pigefans var også på pletten – og de var vilde af begejstring over Simons præstation.
Det med de tiljublende piger tager den 21-årig nordjyde nu med ophøjet ro.
– Det er selvfølgelig dejligt med fans. Men det er ikke noget, jeg tænker så meget på. Jeg tror, det er noget man vænner sig til. Og så galt er det nu heller ikke, mener han.
Simon var i sidste uge på turné rundt i landet for at præsentere sit album i en lang række lokalradioer og møde den lokale presse. Modtagelsen var positiv overalt.
– Det er gået helt fantastisk. Det er fedt at møde mange forskellige mennesker, der kan lide det, man laver, fortæller Simon Mathew, som også medvirkede i TV2’s Snurre Snup sidste søndag formiddag, sammen med sin storebror Andreas, der er hans manager og ejer af Mathew Management.
Snart skal Simon også på skærmen i det nye fredagsunderholdningsprogram „Grib mikrofonen“ med Casper Christensen som vært. Udsendelsen er optaget, men endnu ikke programsat.

Egne tekster

Simon Mathew har været med til at skrive tekst og musik til de fleste af albummets elleve numre – også singlen „Dreamer“, som allerede nu ligger i rotation på flere radioer landet over, bl.a. ANR, VLR og P4. Musikstilen er pop og rock.
Man kan godt kalde teksterne for en slags dagbog, forklarer han.
– Man kan lidt aflæse mit liv på albummet. Jeg skriver om kampe og problemer i hverdagen. Der er også et par enkelte kærlighedssange med. Det er vigtigt for mig at sætte ord og musik på mine tanker og følelser, forklarer Simon.
Simon skriver ikke om sin tro på Gud i teksterne. Men der er ikke noget at tage fejl af, når man læser dedikationen trykt på den indvendige side af coveret i albummet, hvor han retter en speciel tak til Jesus, min Gud, min klippe og styrke – og til sin familie og venner, som har støttet ham.

Bandet er kristent

– Uden Gud går det slet ikke. Gud er min klippe. Det er ham, som giver mig inspirationen og styrken. Alle bandets syv medlemmer er kristne, sådan vil jeg have det. Inden vi går på scenen, beder vi altid til Gud først. Vi ønsker at gøre en forskel og give mennesker noget godt. Jeg beder også selv meget i min hverdag, og min familie beder for mig. Mine forældre og fire søskende bakker mig op hele vejen igennem, fortæller Simon.

Fandt Gud

Simon fandt sin personlige tro på Gud for år tilbage ved havet ved Hirtshals, hvor faderen er frikirkepræst. Det havde ellers knebet med at finde ud af tilværelsen for ham, har han tidligere fortalt til Udfordringen.
– Jeg har ikke altid været en sød dreng, men lavet mange dumme ting. Jeg har været lidt af en rod. Allerede i 2. klasse begyndte jeg at stjæle fra min mors pung. Der har også været en del druk. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af det med Gud. Men da jeg var 16 år, kom vendepunktet.
– Jeg gik ude ved stranden i Hirtshals og sagde ganske enkelt til Gud, at jeg ikke kunne leve uden ham, og at jeg var afhængig af ham. Jeg besluttede at droppe de dårlige kammerater og holde mig til kristne venner. Fra det tidspunkt brugte jeg min energi på musik og sang i stedet for en hel masse dumme ting.
– Jeg oplevede ikke noget helt vildt overnaturligt, men følte en fred og en ro og vidste, at Gud bare var dér.
Siden har Gud været nummer ét i mit liv.

Landskendt i TV2

Simon Mathew blev landskendt, da 1,3 millioner TV2 seere kårede ham til vinderen af voksensangen i „Scenen er din“ i maj måned i år, hvor han vandt 100.000 kr. Efter vinderpræstationen satsede pladeselskabet „MyWay Music“ på Simon og band, der udgav singlen „These Arms“, der blev godt modtaget af publikum. Nu gælder det så både album og singlen „Dreamer“, der kan købes i alle pladebutikker.
I denne måned kan den unge kunstner opleves flere steder i landet som support til koncerter med irske Brian Mc. Fadden. Han optræder også på powerfestivalen i Næstved den 7. oktober og i indkøbscentret Fields i København den 21. oktober.
Simon Mathew optræder også ofte til kirkelige arrangementer.