En af Charlies engle fandt sine egne vinger

Skuespilleren Cheryl Ladd var den sexede blondine i „Charlies Engle“. Men bag fasaden forsøgte hun desperat at holde fast i, hvem hun selv var…Cheryl Ladd havde al den ydre pragt, der følger med succes, men fandt først for alvor lykken, da hun mødte Jesus. Da hun spillede med i Charlies Engle, lod hun sig lede af ‘Charlies’ stemme – nu er hendes usynlige leder Jesus.

Et af de mere noble fotos af den billedskønne Cheryl Ladd, som også findes på mange bilværksteds-plakater – i knapt så meget tøj

Skuespilleren, som spillede Kris Munroe i 70’ernes succes-serie, siger nu, at hun først fandt glæden og meningen med tilværelsen, efter at hun overlod kontrollen i sit liv til Jesus.
Og hun røber også, hvordan Gud mirakuløst helbredte hendes syge mor, efter at hun havde brækket ryggen.
– Min mor gennemgik en forfærdelig periode. Hun brækkede ryggen og pådrog sig samtidig en alvorlig infektion, forklarer Cheryl.
– Hun måtte lige fladt udstrakt i sengen i næsten fire måneder, og vi var tæt på at miste hende et par gange.
– Jeg kan huske, at jeg efter min mors uheld faldt på knæ og tiggede og bad: ‘Kære Gud, hvis du tager hende op til dig, er det din vilje, og tak for den dejlige tid, jeg har haft sammen med hende. Men hvis du ikke er parat til hende endnu, så giv mig mulighed for at beholde hende og passe hende på samme måde, som hun har passet mig hele mit liv.
Og i løbet af de følgende dage begyndte Cheryls mor til lægernes store forbløffelse at få det bedre.
– Det var en langsom proces, men hun har det godt i dag. Hun er tilbage i sin lejlighed og kan klare sig selv, smiler Cheryl.

Åbenbart lykkelig, men…

For mange mennesker levede Cheryl Ladd et fuldendt liv. Hun var ung og smuk og boede i Hollywood. Hun var stjerne i en populær forestilling, som blev set over hele kloden – og tjente styrtende med penge.
Men alligevel var hun på toppen af al den succes dybt ulykkelig. Cheryls nyvundne berømmelse lagde et utroligt pres på hende og på hendes ægteskab.

Skilsmisse førte til ny kontakt med Gud

Skuespilleren Cheryl Ladd var blondinen i midten blandt de tre smukke kvindelige detektiver i „Charlie’s Engle“. De to andre var Tayna Roberts og Jaclyn Smith, Den populære serie fra 70’erne og 80’erne er for nylig genindspillet som film med andre skuespillere.

Kort tid efter at hun havde fået rollen i Charlies Engle måtte hun igennem en smertefuld skilsmisse og var især bekymret for sin toårige datter Jordan.
Men da det så mørkest ud, fandt Cheryl fred i sin kristne barnetro.
– Jeg blev ved med at bede og prøve på at få hold på Cheryl Jean Stoppelmoor fra Huron i South Dakota. Jeg forsøgte hele tiden at holde fast i den lille pige, forklarer hun.
– Skilsmissen var vanskelig at komme igennem. Jeg var virkelig låst fast i en hvirvelvind af manglende selvtillid, frygt, smerte og andre negative følelser, som jeg ikke kunne tale med nogen om.
– Jeg kunne ikke finde fred nogen steder, og jeg blev bare ved med at bede. Så en dag fik jeg pludselig denne uforklarlige fred i sindet, og jeg vidste med mig selv, at jeg ville komme igennem, og at Jordan nok skulle klare det.

Succes-karriere

Da Charlies Engle var ved at være slut, giftede Cheryl sig med Brian Russell, som delte hendes nyvundne tro. Det er troen, pointerer hun, som har medvirket til, at deres ægteskab nu har holdt i 25 år.
– Det, at vi går i kirke sammen, at vi be’r sammen, at vi begge rejser meget både sammen og hver for sig, tror jeg er grunden til, at vi har holdt sammen i 25 år, tilføjer hun.
Hendes karriere er gået fra den ene store opgave til den anden. Bortset fra talrige tv-roller har hun spillet med i film, optrådt på Broadway i Annie Get Your Gun, er en habil sangerinde og har desuden fået succes som børnebogsforfatter.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Finder Jesus overalt

Men hun har fortsat Jesus med i alt, hvad hun laver. Hun ler, når hun siger, at hun finder ham de mest usædvanlige steder – selv på golfbanen.

Cheryl Ladd har skrevet en bog om, hvordan kvinder kan klare mænd i golf…

– På en mærkelig måde minder golf lidt om det virkelige liv, tilføjer hun.
– Man tror, man har kontrol over tingene og prøver hårdnakket at løse en mere eller mindre umulig opgave. Men når man så opdager, at det ikke vil lykkes, er der ikke andet for end at træde et skridt tilbage og lade Gud komme til. Det samme gælder også, når man svinger golfkøllen.
Cheryl har netop som den rutinerede golfspiller, hun er, udgivet en bog om sine oplevelser på golfbaner verden over. Hun indrømmer heri, at for hende er golf et billede på hendes åndelige liv: Hver gang jeg bliver for ivrig og kan se, at jeg ikke magter det, jeg vil, be’r jeg denne bøn: ‘Kære Gud, jeg har slet ikke styr på noget. Jeg kan kun gøre det så godt, jeg formår. Hjælp mig til at gøre det på din måde.’
Hun har fundet en boss, der er bedre end Charlie.
New Life magazine


Artiklen fortsætter efter annoncen: