Udfordringen udkommer på andre ugedage i november

Fra uge 44 vil Udfordringen allerede ligge hos de fleste onsdag og torsdag mod nu normalt torsdag-fredag.

Henri Nissen

Det skyldes, at Udfordringen i en overgangsperiode bliver nødt til at udkomme som „magasinpost“.
Ligesom 18 andre ugeblade og tidsskrifter mister Udfordringen portostøtten 1. november, men regeringens nye udspil til støtte vil formentlig ikke blive klar inden 1. november, så bladene kan endnu ikke søge om støtte…
En kommende støtte vil dog blive udbetalt med tilbagevirkende kraft, lover Færdselsministeriet. Sagen er nu overdraget til Kulturministeriet, som forhåbentlig snart kommer med et lovforslag, der giver mulighed for at søge støtte.

Stor ekstraudgift

– Det vil koste Udfordringen cirka 175.000 kr. ekstra om måneden, hvis vi fortsætter med dag-til-dag leveringen. Derfor har vi valgt den billigere magasinpost – mens vi venter – for at begrænse omkostningerne. Men selv med den billigere magasinpost koster det os ekstra cirka 21.000 kr. pr. uge…! fortæller Udfordringens redaktør Henri Nissen.
Magasinpost skal afleveres allerede mandag middag, hvor vi tidligere kunne vente til tirsdag aften. Derfor må vi nu rykke deadlinen for annoncer til fredag i ugen før.
– Vi håber, at situationen snart normaliseres, så vi véd, hvor vi står, og kan handle efter de nye regler. Det værste er, at vi ikke véd, hvor vi ender.
Men vi er taknemlige for, at mange læsere har lovet at bede for avisen, så vi kommer igennem denne krise.