Blåhvalen er løs på nettet

Ny dansk hjemmeside med kristen humor tilbyder blandt andet bibelske „bilkort“
Tro og humor kan sagtens forenes. Det mener en gruppe danske kristne, som har lanceret en ny platform for kristen humor på internettet.Blåhval-bassinet åbnede i starten af oktober, og siden har over tusind besøgende rundet siden, der jævnligt opdateres med friske jokes, underfundige betragtninger og ofte skæve reportager fra kristne arrangementer.

Bibelkort

Et af de mere brugbare påhit er en helt ny spilledille, som nok skal vække glæde på de mørke efterårsaftener.
Spillet hedder bibelkort og er en kristen udgave af de såkaldte bilkort, som de fleste kan nikke genkendende til. Sportsvognene er i det nye spil byttet ud med bibelske konger, profeter og patriarker. Og i stedet for at konkurrere på cylindre, tophastighed og kubik er det nu færdigheder som alder, embedsår og forekomster i Bibelen, der afgør, hvem der tager stikket hjem.
Spillet kan downloades gratis på hjemmesiden.
Blåhval-bassinet er dog ikke kun sjov og ballede. Hjemmesiden rummer også et online-bedemøde, hvor besøgende kan skrive et emne, man ønsker forbøn for her.
Du finder blåhval-bassinet på adressen www.blaahval-bassinet.dk
– ole