Hillsong/Delirious?: UP – Unified Praise

Hillsong og Delirious? går sammen på scenen i et brag af en koncert.Denne dobbeltkoncert, som er optaget i Sydney SuperDome med over 20.000 tilhørere, er blevet til cd’en UP – Unified Praise, en cd, der er forudsigelig i mere end én forstand.
At cd’en er en lovsangs-cd, kan nemlig ikke overraske. Både Hillsong og Delirious? har haft enorm indflydelse på lovsangen i kirkerne verden over, og deres sange er kendte og elskede.
At det er hamrende godt og velproduceret, er ligeledes forudsigeligt, for de to stjernegrupper kan deres håndværk til fingerspidserne.
Albummet indeholder 11 hits som Everyday, I Give You My Heart, Majesty, Rain Down, What A Friend og History Maker – sange, der er blevet sunget i kirkerne igen og igen.
Albummet er i øvrigt opdelt i en Hillsong- og en Delirious?-afdeling.
På Hillsongdelen synger Hillsong deres egne sange, og det samme gør Delirious? på deres del. Kun på sangene I Could Sing Of Your Love Forever og What A Friend I’ve Found opleves de to bands i et fedt samspil, der tilføjer de kendte og elskede lovsange en helt ny dynamik, som jeg personligt gerne ville have set mere af.
Som en lille overraskelse har den unge Hillsong United gruppe fået en plads på cd’en. Faktisk er tre ud af fem sange på Hillsong-afdelingen skrevet af Joel Houston og Marty Sampson, de to frontfigurer hos United. Den pågående og rockede stil er klart et plus på albummet.
I coveret finder man både teksterne på alle sange samt billeder fra live-optagelserne. Desuden er der bag i indlægget en Salvation Prayer – en personlig bøn om at tage imod Jesus Kristus som sin personlige frelser. Et stærkt vidnesbyrd om, at Hillsong og Delirious? ikke kun ønsker at sparke en ny lovsangs-cd på gaden – de ønsker også at være med til at lede andre til Jesus.
Alt i alt en rigtig fed skive!