En fantastisk mulighed: Bøn for syge på KKR/TV

KKR/TV har for nogen tid tilbage indgået et spændende samarbejde med Hans Berntsen om udsendelse af programmet ”Ny Livskvalitet”.

Hans Berntsen

Hans Berntsens udsendelse „Ny Livskvalitet“ oplever stor succes. Hundredvis har ringet ind i forbindelse med udsendelsen.
– Tv er en fantastisk mulighed for at nå ind i folks stuer og hjerter. Der er en stærk åndelig bevidsthed i Danmark for øjeblikket, fortæller Hans Berntsen.
-Men samtidig er der lige så mange fordomme til kirken og troen på Jesus.
– Her kommer tv-mediet os til hjælp, så vi kan få brudt disse fordomme ned.
Hans Berntsen holder møder hver måned i Pinsekirken København, hvor han bruger meget af tiden til at bede for syge. Der kommer i gennemsnit 500 mennesker til disse samlinger. Sidste år var der mere end 4000 mennesker på Berntsens møder, der udtrykte ønske om, at blive aktive kristne.
– Vi kan se, at folk tør komme, når de har set os i fjernsynet. Mere end 30% af dem, som besøger vore møder, kommer, fordi vi sender „Ny Livskvalitet“.

Ud på flere tv-stationer

Han vil gerne fortælle historien om Jesus til endnu flere mennesker.
– Vi bor i et land med så mange goder og så mange muligheder, men alligevel er folk triste, siger Hans Berntsen.
– Folk mangler det guddommelige element for at få det bedre. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at vi fik „Ny Livskvalitet“ ud på endnu flere lokal tv-stationer eller måske på landsdækkende tv.
– De gange, jeg har bedt for mennesker på landsdækkende tv, har vi fået utrolig mange henvendelser fra folk med behov.
HBL