Lev et målrettet liv!

At sætte sig et mål i livet har mange fordele.
Her er fire gode grunde til målrettethedAt sætte sig et mål i livet har mindst fire fordele.1
For det første gør det livet mere enkelt!

Hvis du ikke ved, hvor du skal lægge din energi, kommer du let til at arbejde for meget – og det giver stress, træthed og konflikter.
Hvis du ikke kan nå det, du skal hver dag, kunne det tyde på, at du laver mere, end Gud forlanger af dig. En klar målsætning fører til en enklere livsstil og en fornuftig planlægning af tiden.

2
For det andet udretter du mere, hvis du sorterer det uvæsentlige i dit liv fra.

Hvis du gerne vil, at dit liv skal have mening, så giv det den rigtige retning. Lad være med at forveksle aktivitet med produktivitet. Spredt lys har en begrænset effekt, men hvis det samles i en laserstråle, kan det sågar skære i stål.

3
For det tredje har et målrettet liv en motiverende kraft.

Der er ikke noget, der virker så befordrende for ens virketrang, som et klart mål. Det, det trækker os ned, er det tomme og indholdsløse arbejde, ikke mængden af arbejde.
Bernard Shaw skrev engang: „Sand livsglæde er at slide hårdt for et mål, som bidrager til noget stort – at være en kraft i verden i stedet for at være en egenkærlig svækling, som fuld af krav og klager brokker sig over, at verden ikke bekymrer sig om at gøre ham lykkelig.“

4
For det fjerde er et målrettet liv en forberedelse til evigheden.

Mennesker, som tænker mest på at efterlade sig noget legendarisk, glemmer en nøgtern sandhed:
Med tiden bliver al deres succes overgået af andre, alle rekorder slået, anseelse fordufter, og selv vigtige minder går i glemmebogen.
I sidste instans tæller det ikke noget, hvad andre mennesker siger om dig, men hvad Gud tænker om dig. Lev dit liv med dette for øje!
Fra kvinde-magasinet Lydia