Kristen julepynt med lys

Kæmpe blinkende julemænd og andet watt-slugende tingeltangel har efterhånden fundet vej til de danske villa-tage og -haver. Inspirationen er naturligvis amerikansk, og flere steder i landet erdecembers nætter ikke længere mørke… Nu er det mest julemænd, nisser, juletræer og andre repræsentanter for den verdslige jul, der havner på taget. Men er man på jagt efter kristen julepynt, der kan tage kampen op med naboens nisseinstallationer på taget, er der hjælp at hente på den anden side af Atlanten.
I Blue Springs i staten Missouri får de forbipasserende en noget anderledes oplevelse i december.
En beboer har nemlig udsmykket sit hus med Jesu lidelseshistorie, udført i lyskæder.
Om der er tale om masseproduceret julepynt, vides ikke, ligesom ejerens el-regning heller ikke er redaktionen bekendt.
– ole