Apostolerne: Om tro virksom i kærlighed

Ud over australsk besøg satser Sommercampen i Kolding i år på egne forkyndereApostolsk Kirke holder Sommercamp i Kolding fra den 8.-14. juli.

„Tro virksom i kærlighed“ bliver hovedbudskabet på sommerstævnet hos Apostolsk Kirke i Kolding i år

Apostolerne henter i år inspiration fra Australien, hvor Dale Hewitt er landsleder for Apostolsk Kirke. Der er cirka 100 apostolske kirker i Australien, og Dale Hewitt er tredje generation af fremtrædende ledere i kirkesamfundet.
Hovedtemaet i Kolding bliver „Tro virksom i kærlighed“, der bliver det gennemgående budskab ugen igennem.
Ud over Dale Hewitt fra Australien bliver der ikke flere udenlandske forkyndere på stævnet, idet landsledelsen i år har valgt at satse på egne forkyndere, oplyser administrationschef i Apostolsk Kirke i Kolding Allan Tind.
– Vi har været glade for de udenlandske forkyndere, vi har haft på besøg de tidligere år. Men da der har været en efterspørgsel på at få vore egne forkyndere mere på programmet, har landsledelsen valgt det. Vore egne forkyndere er fuldt på højde med de udenlandske, så vi ser frem til en rigtig god og inspirerende uge sammen. Vi er glade for både at få Dale Hewitt og vore egne på programmet, siger Allan Tind
Der kan være omkring 1200 fastboende på campingpladsen, højskolen og efterskolen i apostolernes højborg i Kolding. Man forventer fulde huse plus de gæster, der kører til og fra stævnet. Der bliver også specielle arrangementer for børn og unge.