Hundredvis helbredt på Benny Hinns møder i Forum

Mange fortalte om, hvordan Helligånden havde virket med helbredelse under forbønnen.
Benny Hinn understregede dog, at det i evighedsperspektiv er vigtigere at blive frelst af Jesus Kristus end helbredt.KØBENHAVN – Under møderne oplevede mange hvordan stærke smerter omgående forlod dem. Flere kunne efter forbønnen gå uden hjælpemidler igen.

Præster og ledere kaldes frem fredag aften for at få del i Helligåndens salvelse. På scenen ligger endnu nogle, som er faldet under Helligåndens kraft, efter at Benny Hinn har bedt for dem. Lørdag aften var ca. 1000 unge fremme for at blive salvet med kraft.

En kvinde smed sin krykke resolut ned fra scenen og gik glad og fri frem og tilbage på scenen uden problemer. To gik ligeså uden deres rolatorer.
Flere børn var også fremme. En 7-årig dreng med svær astma, løb begejstret frem og tilbage på scenen uden vejrtrækningsproblemer efter forbønnen.
En dreng i 10-årsalderen kunne igen høre på det ene øre.
En kvinde blev helbredt for migræne.
Flere cancerpatienter var også fremme og fortælle at de havde oplevet Helligåndens kraft virke og voldsomme smerter forsvinde umiddelbart.
Mange gigtpatienter var ligeledes fremme. Mange med ryg – og nakkeproblemer kunne bevæge sig frit efter smerterne, som de ellers var plaget af, forsvandt.
To narkomaner gik også frem og berettede hvordan de tidligere på mødet havde modtaget Jesus Kristus, som deres personlige frelser. Benny Hinn bad kraftigt for dem og bød i Jesu navn over de dæmoniske kræfter, der havde holdt de to mænd fanget i deres misbrug. De blev slået omkuld af Helligåndens kraft adskillige gange under helbredelsesprædikantens forbøn – flere gange uden han rørte ved dem.
I det hele taget faldt mange omkuld, når Benny Hinn bad for dem på scenen – også uden at han rørte ved dem.

Muslimer fremme

Lørdag aften gik to muslimske iranere frem. Den ene kvinde fortalte at hun denne aften havde besluttet at tage imod Jesus, som sin frelser. Benny Hinn fik et kundskabsord og sagde: – Herren viser mig lige nu, at du har et problem med din nakke, han vil helbrede dig, sagde Benny Hinn.
Det var rigtigt nok. Kvinden faldt også under Helligåndens kraft, da han efterfølgende bad for hende. Mange var rørt til tårer, så bevæget var de.
Sådan fulgte det ene eksempel efter det andet. Mange nåede slet ikke at komme op på scenen og aflægge vidnesbyrd inden mødet sluttede.

Over 1000 unge
blev bedt for

Naglemærkerne på Jesu hænder på korset vidner om frelsen i Jesus Kristus, mens mærkerne efter piskeslagene på hans ryg vidner om helbredelsen i Jesus Kristus, prædikede Benny Hinn i Forum i København foran tusinder af deltagere. Foto: Alex Wallin

Inden afslutningen fredag aften bad Benny Hinn og hans team for de mange præster og forkyndere, der sad i salen. Lørdag bad han alle unge mennesker komme frem før mødet sluttede. Omkring 1000 løb frem og mange kom op på scenen, hvor Benny Hinn bad for dem og deres fremtid. Iveren og entusiasmen hos de unge mennesker, var ikke til at tage fejl af. De ville have del i Helligåndens kraft her og nu og i deres virke for Gud i fremtiden.

Frelse er vigtigere
end helbredelse

Selvom der var en stærk betoning af helbredelse under møderne med den verdensberømte evangelist, lagde han alligevel hovedbetoningen på første halvdel af møderne, hvor han talte om frelsen i Jesus Kristus på en befriende, enkel og utvetydig måde.
– Jeg er ikke kun kommet til Danmark for at bede for syge. Der er noget som er meget vigtigere, fordi vores liv kun varer et øjeblik i forhold til evigheden. Det største mirakel er ikke fysisk, men åndeligt. Din krop vil dø på et tidspunkt, men den virkelige person, som er inde i din krop vil leve videre for evigt. Spørgsmålet er, hvor du skal tilbringe evigheden. Himlen er et virkeligt sted, det er Helvedet også. Gud er virkelig, det er Djævelen også. Der er kun en vej, en dør til Himlen, nemlig Jesus Kristus. Kun hos Jesus kan du finde sikkerhed og tryghed.
Tag valget i aften. I morgen er det måske for sent. Det er et bevidst valg, om du vil til Himlen eller Helvede.
– Jesus vil give dig et helt nyt liv. Giv ham dit liv i aften. Jesus bar vores synd og forbandelse på korset. Kun Jesus har levet et retfærdigt liv, alle andre har syndet.
Spørgsmålet er, hvor vil du leve, hvad er din evighedsadresse? Tag imod Jesus i aften og bliv frelst, lød opfordringen fra helbredelsesevangelisten, der specielt i begyndelsen af møderne understregede Guds kærlighed og trygheden i Gud meget.
– Jeg vil gerne fortælle om Guds kærlighed og ikke om had. Had vinder ikke mennesker, kun kærlighed, lød det overbevisende.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lovsangsbrus

Et andet kendetegn på møderne var det kæmpe lovsangsbrus fra salen og det 300 mand store kor bl.a. under ledelse af musikpædagogstuderende Jacob Bay, Århus. Benny Hinn, der i sine unge dage har været lovsangsleder hos den verdensberømte evangelist Kathrine Kühlmann bar selv lovsangen fra han kom ind på scenen en halv time henne i møderne, mens alle sang ”Oh, Store Gud”. Til hjælp var også de tre amerikanske sangere, som altid turnerer med Benny Hinn og de amerikanske musikere. I alt fulgte et team på 60 amerikanere ham.
Benny Hinn, sang næsten ligeså meget, som han prædikede, ofte solo. For det meste var det de kendte gamle vækkelsessange.

Læs mere