Alt klar til Benny Hinn i Forum

500 frivillige hjælper til, så det kæmpe evangelistiske fremstød i Forum med helbredelsesevangelisten falder i hakVilligheden til at hjælpe med forberedelserne til Benny Hinn-kampagnen har været stor fra mange sider, fortæller koordinatoren.

Asbjørn og Inger Kristiansen har ledt den danske forberedelse

Omkring 500 frivillige løfter i samlet flok.
Det er alt fra kontorpersonale på kampagnekontoret, informationsmedarbejdere, forbedere, lovsangere, mødeværter til chauffører.
– På kontoret har vi stor hjælp til forefaldende arbejde af mennesker, der dagligt kommer kørende i fælles bus fra Apostolsk Kirke i Kolding. Det er blot et udtryk for den villighed, der er. Det er vi meget glade for. Der er en rigtig god stemning her på kontoret. Alle smiler og glæder sig utrolig meget til møderne i Forum, hvor vi forventer, at Gud vil gøre store ting.
– Det hele er så spændende. Vi hører fra folk rundt omkring i landet, hvordan Gud gør noget i deres liv, når de engagerer sig i arbejdet med kampagnen. Et eksempel var forleden, hvor over 100 lovsangere fra Sjællands-regionen øvede i København. Korlederen var lidt træt af en af sangene, vi har jo alle sange, vi synes bedre om end andre, men da koret havde sunget et par linjer fra sangen, faldt Guds Ånd over hele flokken på en meget kraftfuld måde, så entusiasmen steg voldsomt, fortæller Asbjørn.

Bøn det største

Som tidligere omtalt har bøn topprioritet før og under kampagnen. Inger Kristiansen, der leder forbønnen, har sammen med sin mand og et fast forbønsteam af præster holdt bønnemøder i forskellige byer i landet i månederne op til Benny Hinns besøg.
– Det har været den største oplevelse. Guds Ånd har været stærkt tilstede på en meget overbevisende måde. Det har været fantastisk at opleve, fortæller Asbjørn Kristiansen.
Onsdag aften den 27. april holdtes det sidste store bønnemøde for kampagnen i København.

65 mand fra USA

Med sig fra USA har Benny Hinn 65 medarbejdere samt lyd, lys og kameraudstyr.
De amerikanske musikere, lovsangere og koordinatorer, som man ser på scenen på Benny Hinns mange kampagner rundt omkring i verden, er også med i København.
Der vil være et stort bogbord i Forum med 11 nye bogudgivelser, deriblandt fire hæfter og to nye bøger af Benny Hinn plus en revideret og udvidet udgave af helbredelsesevangelistens bestseller ’Godmorgen Helligånd’, der udkom i 1990. Bogen er oversat til 40 sprog og toppede de kristnes boghandleres hitliste i USA i mere end 16 måneder. Hans seneste bog har titlen ’Guds Lam’.

Læs mere her