Audio Adrenaline – Until my heart caves in

Like a band of Gypsies / We go rolling down the highway / I’ve come a long way riding with my friends / They stand beside me / When the world’s not going my way / We may be loosers but we’re winners in the end / We are undefeated / And we’re still believing / In the one thing that has gotten os this far /
Med denne og lignende tekster runder rockgruppen Audio Adrenaline deres imponerende karriere af. Efter ni albums og to Grammy-priser siden 1992 har bandet annonceret, at de stopper ved årets udgang.
De efterlader sig et afskedsalbum, der om noget er deres tidligere udgivelser værdigt. Stærkt, drivende melankolsk i både tekst og melodi uden at blive sentimentalt, enkelt, poetisk og iørefaldende.
Den hårdtslående rock med Mark Stuarts karakteristiske og altdominerende vokal i front viser endnu en gang vejen med enkle, kristne budskaber vævet ind i et tæppe af behagelig lyd. Et kraftigt og krassende tæppe, der ikke kan undgå at afsætte mærker og efterlade varme hos dem, der giver sig tid til at lukke øjnene og lytte med.