Gå på opdagelse i kristendommen

P1 kommer tæt på kristendommen, som den praktiseres rundt omkring i Danmarks mange forskellige kristne miljøerFølg med i en sanselig opdagelsesrejse, når P1 i 25 temaudsendelser om kristendommen viser lytterne grundlæggende, nye og overraskende sider af en religion, de tror, de kender.

Jon Kaldan er den gennemgående vært, når P1-serien ‘Kristendom – i kød og blod’ sendes første gang 31/1.

Hver udsendelse tager udgangspunkt i en kropsdel eller sans.
Hvordan hænger lungerne og Helligånden sammen? Det er et af spørgsmålene, som lytterne kan få svar i P1s tema ’Kristendom – i kød og blod’. Velkommen til en sanselig opdagelsesrejse i kristendommens mangfoldighed!

Kristendom – i kød og blod Første program sendes tirsdag d. 31/1 og genudsendes lørdag d. 4/2 kl. 13.50 på P1.