Temadag om afrikansk kristendom

Dansk Oase, Dialogcentret og Menighedsfakultetet holder fælles temadag under oveskriften: „Afrikansk kristendom – en udfordring til os“.Det sker mandag 6. marts i Menighedsfakultetets lokaler i Århus.
Fænomenerne, der vil blive talt om, spænder fra helbredelser, proklamationer, profetier og eksorcismer til større entusiasme og sammenhold i menighederne.
Der vil være fokus på, hvordan man kan forholde sig til denne inspiration og påvirkning sydfra, og på, at påvirkningen er så stærk, at man visse steder i dag taler om, at missionen går fra syd til nord.
Talerne bliver docent, teol. dr. Agne Nordlander, Uppsala, cand. theol. et cand. mag. Jens Linderoth, leder af Dialogcenteret i Århus og sognepræst Jens Fischer Nielsen, præst i Kvaglund sogn, Esbjerg, tidligere missionær i Bangladesh.
– Tore