Calling All Nations: Europas vildeste lovsangsstævne?

10.000-vis af unge og voksne fra hele verden ventes til Berlin lørdag 15. juli 2006.På denne dag åbner Olympiastadion dørene for kristne lovsangere, kor og tilhørere fra hele verden, der samles til et gigantisk lovsangsstævne med et program, der varer tolv timer.
Selv samme stadion danner kun en uge før rammen om finalen i fodbold-VM, som følges af millioner af mennesker over alt i verden på tv. Det internationale arrangørteam af Calling All Nations håber, at denne manifestation af kristen livsglæde og lovsang også vil få verdens bevågenhed.
Som det hedder i indbydelsen:
– 9. juli er der VM-finale i fodbold på dette stadion, og fodboldstjernerne skal krones. Bare seks dage senere skal vi proklamere, at der kun er én sejrherre, kun én konge, og han hedder Jesus Kristus!

Enestående begivenhed

Noel Richards, der er lovsangsleder og en af arrangørerne siger:
– Aldrig før har så mange mennesker fra hele verden været samlet på denne måde. Aldrig før har en gruppe bestående af verdens lovsangsledere og musikere mødtes for at tjene på denne måde. Dette kommer til at blive en enestående begivenhed som du ikke må gå glip af.

Tag dit eget kor med

Til Calling All Nations har man mulighed for at blive en del af det flere tusinde personer store kor. Man kan enten tilmelde sig alene, med sin egen lovsangsgruppe eller med sit kor. Tilmelding og mere info findes på hjemmesiden som er: www.callingallnations.com
Flere rejsebureauer arrangerer turer til Calling All Nations, herunder det tyske REISE-WERK, der kører fra Hirtshals.