Populær motorcykel-bibel

Danmarks kristne MC-klubber genoptrykker deres fælles bibel, da 10.000 allerede er revet vækSammen med tre andre kristne MC-klubber i Danmark, Tribe of Judah, MC Kirken og Exodus, fik MC Kildens medlemmer for tre år siden trykt deres egen Bikerbibel.

Peter Søe Pedersen er en af de kristne bikere i Danmark. Hans historie kan du læse i Udfordringen uge 9, 2006

Den indeholder teksten fra Det Ny Testamente samt en række artikler med kristne motorcykelentusiaster, der fortæller deres livshistorier.
Første oplag var på 10.000 eksemplarer, og interessen for Bikerbiblen har været så stor, at de fire klubber i slutningen af marts blev enige om at trykke yderligere 10.000 eksemplarer af den lille bog, der er skræddersyet til inderlommen i en læderjakke.
– Vi deler Bikerbiblerne ud ved træf og ved MC-fester, men vi afleverer ikke bare en kasse og siger: ”Gør med dem, hvad I vil”. Folk skal spørge efter dem, før vi giver dem ud, fortæller Claus Bøgeholm Hansen, der er chapter president i Tribe of Judah.
Ifølge ham er det almindeligt kendt, at de fire MC-klubber er kristne og som regel har et par Bikerbibler i lommerne til at dele ud af.
Af og til bliver der dog lagt en stak Bikerbibler i fængselsbibliotekerne, i MC-forretninger og i tattooshops.
– Den er et vigtigt værktøj for os, for det går lige ind i folks hjerter. Jeg har set folk græde, når de fik sådan én, fortæller Claus Bøgeholm Hansen.