Ferie med indhold
Edvardsen, Ellsel og Massoud til Gatten

Selv om Gatten Camp ikke er blandt de største sommerstævner, tiltrækker arrangementet flere kendte prædikanter fra ind- og udland

Aril Edvardsen er blandt talerne på Gatten Camp

Sommerstævnet Gatten Camp, også kaldet Sarons Slette, holdes i år den 24. juni til 1. juli. Stævnet plejer at tiltrække 150-200 deltagere. Men samtidig er der tradition for at have en spændende talerliste med mange kendte prædikanter fra ind- og udland.
– Vores bibelcamping er kendt for at have prædikanter, der ikke er helt ude på fløjene, men anerkendte seriøse prædikanter, siger Bjarne Brohus, der er med i bestyrelsen for Gatten Camp.
Hovedtalerne er i år Aril Edvardsen fra Troens Bevis i Norge samt tyskeren Ingolf Ellsel, der er leder af Pinsebevægelsen i Europa. Blandt de danske prædikanter kan nævnes den iranskfødte prædikant og menighedsleder, Massoud Fouroozandeh samt Birthe Folkermann fra Aalborg Kristne TV.
Gatten Camp finder sted på Sarons Slettes Missionscenter i den lille by Gatten i Himmerland. Mødesalen er en tidligere landbrugsbygning, der normalt danner ramme om et omfattende nødhjælpsarbejde, der ledes af Poul og Elsie Thomsen. Men inden sommerstævnet bliver lokalet ryddet, så der er plads til de ca. 200 deltagere i alle aldre.
– Vi gør meget for, at campen skal afvikles, så alle kan holde ud at være der, siger Bjarne Brohus.
Han forklarer, at man de senere år bevidst har arbejdet på at blande generationerne. Et af eksemplerne er lovsangs-gruppen, der også i år vil bestå af repræsentanter for såvel den ældre som de yngre generationer.
-mbc