Ferie med indhold
Tro og kærlighed i fokus på apostolsk stævne

Stævne-programmet fra Apostolsk Sommercamp i Kolding er fyldt med møder og aktiviteter, men der er også levnet tid til fællesskab med vennerne fra kirkenPå Apostolsk Sommercamp i Kolding er der fokus på fællesskabet og ”tro virksom i kærlighed”.

Dale Hewitt, der er leder af Apostolsk Kirke i Australien er hovedtaler på Apostolsk Sommerstævne i Kolding

Apostolsk Kirke holder i år deres sommercamp den 8. – 14. juli. Stævnet, der har mottoet ”tro virksom i kærlighed, foregår i vante omgivelser i Kolding.
På listen over hovedtalere finder man en række danske prædikanter, hentet inden for den Apostolsk Kirkes egne rækker. Det drejer sig blandt andet om Jørgen Mortensen, Kenneth Skov, Bent Bjerring-Nielsen, Anders Bartholdy samt Johannes og Else-Marie Hansen.

Ikke kun danskere

Som eneste udenlandske hovedtaler kommer Dale Hewitt fra Australien. Dale Hewitt er leder for Apostolsk Kirke i Australien. Samtidig er han præst i kirken Swan City Church i Perth. En kirke, der de senere år har oplevet stor vækst.
På listen over seminarer, de såkaldte Streams, finder man yderligere udenlandske talere. Blandt andet navne som Rhonda Hughey og Robert Bwalya, der deltager i den serie af seminarer, der kaldes ”Helligåndens værksted”.

Tid til fællesskab

Ved siden af møderne er listen over aktiviteter lang. Der er aftener med seniorcafe, og særskilte møder for børn, juniorer, teenagere, unge familier og singler. Allan Tind, der er stævnekoordinator mener ikke, at det skader med denne opdeling – men der skal også være plads til fællesskab.
– Det er godt at lave noget målrettet, men vi lægger også meget vægt på fællesskabet, hvor vi mødes med vennerne, og at der bliver en helhed i det åndelige og sociale, forklarer Allan Tind.
Han fremhæver blandt andet, at det styrker fællesskabet, at campingpladsen er delt op i gader efter de menigheder, deltagerne kommer fra.
– Det bliver et brag af et fællesskab og et brag af Guds nærvær, siger Allan Tind.