Helbredt for lammelse af stemmebånd

For mange år siden stod jeg og skulle ringe fra en telefonboks, og da jeg skulle til at sige noget, kunne jeg ikke få en lyd frem, min stemme var pist væk. Jo, jeg kunne hviske svagt.Da det havde stået på i flere dage, kom jeg til en halsspecialist, som konstaterede lammelse af højre stemmebånd. Efter fire uger gik jeg til en anden halsspecialist, som sagde, at lammelsen kunne skyldes en tumor i lunge eller mave, og at jeg derfor hurtigt skulle undersøges på et hospital.

Jeg var rigtig bange og kontaktede derfor Inge, som jeg kendte godt fra mange møder og samtaler gennem årene, og som har bedt for mig og min familie, når der rigtig har været brug for det. Inge bad for mig over telefonen.
Da jeg så skulle række tungen ud og ses på af hospitalslægen to dage senere, konstaterede hun – at lammelsen var væk! Jeg kunne tale normalt igen. Hun var målløs og tilføjede, at hun havde ingen forklaringer på det, og at hun aldrig før havde set en lammelse fortage sig så hurtigt. Jeg blev nu sendt til en grundig undersøgelse, som blev vist på videoskærm i overværelse af læger, sygeplejersker, talepædagog. Og, ja, alt var perfekt! Tak søde Inge, fordi du aldrig svigter.

Endnu en dejlig oplevelse, som jeg takker for. For 14 dage siden var jeg til en dygtig hudlæge her i København – efter et år at have gået med et sår i hovedbunden, der blev større og ikke ville heles, måtte der gøres noget.
Han så på det og sagde så, at det nok var kræft, og at jeg muligvis skulle have stråler, og at han ikke havde tid til det samme dag, da jeg skulle lokalbedøves, og at det ville bløde en del. Jeg måtte komme igen om en uge, og der skulle sættes god tid af til det.
En uge senere sad jeg igen i stolen, og også denne gang fik jeg hjælp af Gud gennem Inges bøn. Den rare læge måtte have sin medhjælper ind for at få øje på såret! Hudlægen sagde: ”Det der, det er jo bare en lille vorte, som kan fryses væk. Som sagt så gjort. Ja! 10 minutter senere stod jeg så på gaden igen befriet og glad.
Tænk, at et sår kan blive til en lille vorte. Hurra!
Tak for det, Jesus.
Kærlig hilsen Lene Comeliussen, Charlottenlund.

Se liste over Hans og Inge Berntsens helbredelsesmøder på hjemmesiden: www.udfordringen.dk