Ferie med indhold
Ny bibelcamp i Thisted vil ”tænde” de kristne

– Den første kirke bestod af mennesker der var brændende af iver for Kristus. Vi ønsker at være fyldt af den samme passion, siger stævnearrangør Kim Torp.Brændende i ånden – det er temaet på en ny kristen sommercamp, der holdes i Thisted d. 26.-30. juli. Stævnet er arrangeret af kirkenetværket Connections Danmark og foregår i Bibel & Missionscentret i Thisted.

Elswooth Williams fra Guyana, Sydamerika er hovedtaler.
Kim Torp fra Bibel- og Missionscentret i Thisted er vært

En ny kristen sommercamp bliver en realitet den 26.-30. juli i Thisted. Det er kirkenetværket Connections Danmark, der nu inviterer kristne fra hele landet til bibelcamping.
Temaet for SommerCamp i Thisted er ”Brændende i ånden”. Kim Torp, der er pastor i Bibel & Missionscentret, er vært for stævnet. Han ønsker at sætte fokus på længslen efter mere fra Gud.
– Vi længes efter at se mere af Gud i vore kirker og i vores land, siger Kim Torp. Ham mener, at de kristne har en vigtig inspirationskilde i ”den første kirke”, som den er beskrevet i Apostlenes Gerninger.
– Den første kirke bestod af mennesker der var brændende af iver for Kristus. Vi ønsker at være fyldt af den samme passion, siger Kim Torp.

Hovedtaler fra Guyana

Hovedtaleren på SommerCamp i Thisted er Elswooth Williams fra Guyana, Sydamerika. Han blev kristen, da han var 15 år gammel, og begyndte kort efter sin tjeneste som prædikant. I dag har han ansvar for ca. 200 kirker i Guyana og Caribien.
Desuden vil Ray Booth og Tony Horswood fra England samt Kim Torp prædike. På stævnets workshops deltager blandt andet Henrik Csizmadia, og Torben Søndergaard.
Connections Danmark er et netværk af syv jyske frikirker.
-mbc