Peter Brandt ny direktør for Scandinavia

Peter Brandt har overtaget direktørstolen på Forlaget Scandinavia i København efter Michael Berghof.Peter Brandt er uddannet indenfor SAS, hvor han var i 17 år og sluttede som Human Resource Manager – det vil sige personalechef.
Derefter fik han en drøm opfyldt om at blive forstander på efterskolen Øresund, hvor han var i syv år. Dér havde han selv og hans kone været elev, ja Peters mor har også været elev her i 1956. Og det var syv spændende år, de her oplevede. Men nu gælder det forlagsbranchen.
Forlaget Scandinavias grundlægger og leder, Jørgen Vium Olesen, er flyttet til Hong Kong for at tage sig af internationale opgaver i forlaget. Scandinavia er samtidig omdannet til et aktieselskab med Aksel Sørensen, Bjarne Hansen og Jørgen Vium Olesen i bestyrelsen.
Peter Brandt får en flyvende start. Han skal nemlig deltage i International Christian Retail Show (CBA) i Denver, USA, allerede den 9-13. juli.
Forlagets internationale team består desuden af Anthony Höglind, Berit Carius Larsen, Daniel Pedersen og Jørgen Vium Olesen selv.
Peter Brandt er 42 år og stammer fra Aalborg, han er gift med Louise, som er lærer – og forøvrigt også netop har fået nyt job som pædagogisk leder på en privatskole.
Parret har tre unge drenge på 13, 14 og 17 år, som bor derhjemme i Helsingør. Her har Peter også sin sejlbåd liggende. Men det bliver til for lidt havluft for tiden, for der er mange ting, der er vigtigere. F.eks. det at arbejde med unge mennesker.
Familien har rødder i Missionsforbundet og kommer i den nye Strandvejskirken i Humlebæk, hvor Peter Gøtz er præst.
Henri Nissen.